Alpine Balm | Alpine Herbs Balm

Alpski balzam protiv bolova - Balzam sa alpskim biljem, nemačke proizvodnje

Alpine Balm je nemački proizvod napravljen po tradicionalnoj recepturi od pažljivo odabranog lekovitog bilja iz alpskih predela, a najvažnije su: menta, ruzmarin, ulje bora, mentol, eukaliptus i dr. Ima široku primenu u rešavanju problema kao što su reumatska oboljenja, loša cirkulacija, ukočenost i smanjenje bolova u raznim delovima tela, a pre svega u leđima, ramenima, vratu i nogama.

Pomaže kod problema:

  • - Bolovi u leđima i ukočenost
  • - Bolovi i ukočenost vrata, ramena, kolena, kukova
  • - Bolovi i ukočenost u nogama i stopalima
  • - Bolovi u mišićima i zglobovima
  • - Reumatska oboljenja, artritis, išijas
  • - Glavobolja i loša cirkulacija
  • - Oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
  • - Za masažu pre, tokom i posle treninga

Osnovne karakteristike

Alpine Balm je prirodnog porekla sačinjen od bilja sa alpskih predela. Karakterističan po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje. Ovaj balzam sadrži sastojke alpskih lekovitih biljaka i esencijalnih ulja u jednoj, za kožu ugodnoj, baznoj supstanci. Upotrebom Alpine Balm preparata koža ne ostaje masna, a sastojci balzama se odmah upijaju u kožu i potkožno tkivo, tako da je njegov efekat gotovo trenutan, jer u početku delovanja hladi, a kasnije greje.

Svojstva i delovanje

Alpine Balm je tradicionalan proizvod koji izuzetno pomaže kod problema loše cirkulacije, upale mišića, istegnutih tetiva, ukočenosti i bolova u vratu, ramenima, leđima, kukovima i nogama, a efikasan je i kod glavobolja. Delotvoran je kod reumatskih oboljenja, artritisa i išijasa. Izuzetno pomaže pre i posle treninga, a primenjuje se i kod sportskih povreda. Alpine Balm ne zadržava se na koži nego se odmah upije, pecka, hladi i prodire dublje u potkožno tkivo i mišiće.

Ukoliko postoji problem sa lošom cirkulacijom, bolovi u zglobovima, kičmi, vratu, nogama ili glavobolja, dovoljno je utrljati Alpine Balm na bolno mesto i nakon nekoliko minuta, primetiće se promena i efikasno delovanje. Bolovi će nestati ili se znatno umanjiti. Ovaj proizvod se može koristiti i kod ublažavanja nateklina, upala, alergija, čak i kod ujeda insekata. Alpine Balm će svojim delovanjem ublažiti svrab i crvenilo na koži.

Upotreba

Alpine Balm je isključivo za spoljašnju upotrebu i koristi se utrljavanjem u kožu. Najbolji rezultati se postižu ako se nanese na kožu tokom masaže. Najbolje je naneti na vlažnu kožu, npr. posle tuširanja ili se može koristiti nekoliko kapi vode da bi se ovlažio deo tela koji se masira. Masaža ovim balzamom poboljšaće cirkulaciju i omogućiće relaksaciju čitavog organizma. Radi boljih rezultata, Alpine Balm se može nanostiti više puta u toku dana i kombinovati sa fizikalnom terapijom zbog bržeg i efikasnijeg smanjenja bolova.

Upozorenja

Alpine Balm je namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima i sluzokožom. Ne nanositi na oštećenu kožu, otvorene ili inficirane rane. Ukoliko se pojavi iritacija na koži, prestati sa korišćenjem. Oprati ruke nekon upotrebe. Ukoliko postoji trudnoća, konsultovati lekara pre korišćenja.

Način čuvanja i rok trajanja

Čuvati na tamnom i hladnom mestu, van domašaja dece. Rok trajanja 3 godine.

Dodatne informacije o proizvodu

Proizvod: Alpine Balm, balzam od alpskog bilja i esencijalnih ulja

Proizvođač: Global Natures Pharma GmbH, Nymphenburger Strasse 1, DE-80335 München, Germany

Osnovno pakovanje: aluminijumska tuba

Količina: 200 ml / 6.76 OZ

Sastojci: Aqua (Water), Mentha Arvensis Herb Oil, Alcohol Denat., Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Menthol, Menthyl Lactate, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Glycerin, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Limonene, Hydroxypropyl Methylcellulose, CI 42051, Silica, Linalool, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

Specifikacije pakovanja

Product size:
40*230*50mm
Product weight:
250g
Packing Carton size:
22*27.5*24.5cm
Packing Carton weight N.W./G.W.:
5.3kg/6.1kg
Pieces in Packing Carton:
24pcs/CTN

Preuzmite brošuru proizvoda u