Misija kompanije Global Natures Pharma GmbH je da razvija, distribuira i premijerno iznese na tržište proizvode iz oblasti fitoterapije, specijalno tradicionalnih proizvoda poreklom sa Alpskih predela, te da pomoću upotrebe ovih prirodnih preparata, poboljša kvalitet života najširem sloju stanovništva.

NAŠA FILOZOFIJA - LJUBAV PREMA LJUDIMA I PRIRODI

Naš cilj je da ljudima podarimo maksimalne benefite upotrebljavajući alpsko bilje i istovremeno očuvamo prirodno okruženje alpskih planina, gde se lekovito bilje uzgaja. Trudimo se da učinimo naše proizvode najefikasnijim mogućim a da pritom ostanu prirodni i bezbedni za upotrebu.

Isceljujući efekat lekvitog bilja zavisi od sadržaja esencijalnih ulja, visoko aromatičnih supstanci i drugih organskih jedinjenja. Lekovita snaga se definiše pre svega preko koncentracije ovih jedinjenja u lekovitom bilju. Kvalitet bilja u mnogome zavisi od tla, lokacije, metode uzgajanja i tehnologije obrade. Planinsko bilje raste sporije nego bilje u kotlinama. Ovo doprinosi većoj akumulaciji esencijalnih ulja i drugih korisnih supstanci. Svi ovi faktori omogućavaju uzgoj najkvalitetnijeg bilja. Boja, ukus i aroma ovog bilja odražava jedinstvenu životnu sredinu ovog čudesnog planinskog sveta.

SNAGA PRIRODE I NAUČNA ISTRAŽIVANJA

Fokusirani smo na razvijanje efikasnih kombinacija tradicionalnih recepata i najnovijih farmaceutskih dostignuća. Naša glavna ideja je da iskoristimo najbolje alpsko bilje zajedno sa modernim proizvodnim procesom. Na ovaj način, razvijamo proizvode koji će biti visoko efikasni, a istovremeno na prirodnoj bazi.

NEMAČKI KVALITET

NATURE’S ALPSKI BILJNI BALZAMI se proizvode isključivo u Nemačkoj. Proizvodni pogon se nalazi u jednom od ekološki najčistih regiona Nemačke, čime se garantuje najviši standard kvaliteta i čistoće proizvoda. Uspešno kombinujemo tradicionalne recepte i najnovija naučna istraživanja kako bismo dobili efikasne i kvalitetne proizvode.

Sertifikati dobijeni za NATURE’S ALPSKE BILJNE BALZAME dokaz su njihovog kvaliteta, efikasnosti i sigurnosti. Sertifikati GMP (Good Manufacturing Practice) i ISO 9001:2015 garantuju da naš proizvodni proces ispunjava sve potrebne međunarodne standarde.