Produktet

Mund t’i gjeni disa nga bimët me vetitë më të mira shëruese nga Alpet në preparatet tona tradicionale Alpine Balm dhe Veno Balm.
.

Alpine Balm Veno Balm

BIMË ALPINE

Bimët mjekësore kanë qenë të rëndësishme në trajtimin e sëmundjeve që në kohërat e lashta, por njohuria rreth llojeve, përdorimeve dhe vetive shëruese të këtyre bimëve po humbet ngadalë me kalimin e kohës dhe zhvillimin e mjeksisë moderne. Megjithatë, në shumë vende, ruhen akoma me besnikëri receta tradicionale dhe njohuri rreth fuqisë shëruese të bimëve mjekësore. Ne gjetëm receta të tilla tradicionale në rajonin Alpin, që është zona më e famshme malore në Europe.

Lexo më shumë

BIMË ALPINE

Rreth nesh

Misioni i Global Natures Pharma GmbH është të krijojmë, shpërndajmë dhe lëshojmë në treg produkte të fushës së fitoterapisë, veçanërisht produkte tradicionale me origjinë nga Alpet, dhe t’i përdorim këto produkte natyrale për të përmirësuar cilësinë e jetës në popullsinë e përgjithshme.

Lexo më shumë